Život je lep!


Mnogi od poznanika i prijatelja, me pitalo zašto ovo pišem? Zašto sam sebi “natovarila” još jednu obavezu u danu? Povrh svega – zašto sam počela pisati svaki dan?


Odgovor je samo jedan – ŽIVOT JE LEP!


To je ono zašto sam počela pisati ovaj blog. Želim uživati u životu i iskoristiti ga maksimalno. Želim svakom od vas koji čitate, da pokažem da je ŽIVOT LEP! Da vam dam ideju kako da upotpunite dan i zivite svakog sekunda, bilo ta sekunda bila noću ili danju, jer ŽIVOT JE LEP! 


Loše stvari nas neminovno okružuju. One će do našeg uha pre stići nego bilo koja lepa slika koju ja ili drugi postavimo negde. Duže ih pamtite i prepričavate nego lepe. To je neosporna činjenica. Ali ZAŠTO?
Iako znam da ne mogu to promeniti, ja želim da se trudim. Da dam sve od sebe da vam svima pokažem da je ŽIVOT LEP i da lepe stvari podjednako zaslužuju vašu pažnju.


Da li ću pričati o maketarstvu, hobiju koji ne može da vas izneveri? Da li o kulinarstvu kao hobiju čiji je cilj da zadovolji vaša, i vama dragim ljudima, čula? Da li o restoranima iz kojih za pristojne pare možete poneti lepe uspomene ili anegdote koje ćete prepričavati prijateljima? Da li ću promovisati sebe kroz postove o izradi logo-a, koji nekome mogu dati ideju za saradnju ili nešto sasvim treće? Da li ćete dobiti inspiraciju pri odabiru knjiga u knjižari čitajući moje lične recenzije? Da li će vas moje pisanje podstaknuti na sopstveno? Nije ni bitno. Jedino što je bitno jeste – ŽIVOT JE LEP!


Da li ste mi počeli verovati? Ako ne, onda pročitajte tekst još jednom i dobro razmislite šta je ustvari život. Za šta mi svi radimo naporno? Za šta gubimo ceo dan na poslu bez normalne hrane oduzeti od svojih porodica i toplog doma pokušavajući da zaradimo neki dinar? I na kraju za šta nama služi novac?? Kada dobro razmislite, videćete da je samo jedan odgovor.


Da nam ŽIVOT bude LEP!

Uživajte u životu, čitajte i dalje… 

2 Comments

  1. najbolja `prica` do sad... nastavi tako...

    ReplyDelete
  2. ...i TEKST je LEP!!! puna podrska za tebe Z

    ReplyDelete