Menjam se, menjam se...

Pustite pesmicu da ide u pozadini pa da vam pričam priču...


Dođe vreme kada se skupi roj misli u glavi i ona postane tesna. Rešenja ne mogu ni da nađu put do pitanja, problemi se umnožavaju da im izvor više nije ni vidljiv. Tada je vreme za neke promene. 

Umesto da kudimo stvari i događaje koji nas okružuju, time ionako nećemo ništa uraditi ni dobiti, promenimo one na koje možemo da utičemo. Obično tu spada prostor u kojem živimo, boravimo ili provodimo najviše vremena. Promena društva, fizičkog izgleda, stila kao i odrastanja u shvatanjima i stavovima. 

Do svoje tridesete godine sam promenila okruženje, društva, prostor življenja, stil, shvatanje, a i dosta sam radila na sopstvenom odrastanju. Ne smatram da je dovoljno jednom promeniti nešto, već da to treba raditi svaki put kada se upadne u svakodnevicu, kada život izgubi boje i dinamiku.

Promene su sastavni deo svačijeg života. Nekada se borimo da zadržimo stare navike, okruženje i sebe, ali zapravo samo vodimo bitku protiv vetrenjača. Vetar duva i donosi novine... svakodnevno. Hteli mi to da prihvatimo ili ne.

Elem, povod moje drastične fizičke promene je uzbuđenje, malo rizika, adrenalina, a i značajno je oslabila pa sam počela da je gubim. Ovo poslednje je bilo od presudnog značaja. :)

Uz kupon (naravno) sam otišla u centar lepote Ženska priča i prepustila se veštim, mladim, rukama Ane. A kako su tekle promene... pogledajte u nastavku.

dužina kose od letos...

kosa je od tada značajno porasla...

a onda je Ana krenula u skraćenje...

odbačena kosa kao stara nepotrebna stvar

friziranje potiljka...

i dooosta friziranja šiškica...

feniranje...

radno okruženje sa "zadatkom"

još maaaaalo...

ne, ne žalim za onom dužinom i količinom kose...

final touch...

Da! To je upravo ono što sam želela!

Mali frontalni autoportret...

I jedan za expresno slanje...

Delim autograme... šalim se. Profil frizure je fantastičan!

Ni na sekund da zatvorim usta... ccc...
Wuala! Oduševljena sam rezultatom! Čak mi nije trebalo ni ceo minut da se naviknem na novi izgled! Liiiiike it!

Hvala Ana na izuzetnom radu, strpljenju i kvalitetu...

Dragi moji život je lep!

2 Comments